Een 3D huis laten ontwerpen, hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer u door een architect een woning, interieur of project laat ontwerpen geeft dat natuurlijk enorme mogelijkheden. U kan het huis exact maken zoals u zelf zou willen en een goede 3D visualisatie geeft de juiste beleving. We merken dat in veel gevallen waarbij enkel een 2D tekening wordt gebruikt het eindresultaat net niet is wat men had gewild; de realiteit is altijd anders dan de tekening. Om die reden is een 3D visualisatie van uw toekomstige huis, interieur of project een goed idee. Een 3D huis zorgt voor perfect inzicht in het eindresultaat.

Voor architecten en projectontwikkelaars geldt juist de andere kant van het verhaal; het tonen van een 3D visualisatie geeft klanten een perfect beeld van het te bouwen object waardoor u zeker weet dat het object aan alle wensen zal voldoen. Een 3D huis laten tekenen zorgt ervoor dat u het te verkopen object perfect kan worden gepresenteerd. Dit maakt de verkoop hiervan aan potentiële klanten een stuk makkelijker. Daarnaast weet u zeker dat het beeld van de eindgebruiker door het 3D ontwerp van het huis exact zo zal zijn als het eindresultaat.

In dit artikel leggen we u uit hoe het ontwerpen van een 3D huis in zijn werk gaat en welke stappen we daarvoor ondernemen.

Een 3D huis (laten) tekenen

Het tekenen van een 3D huis is van groot belang bij het ontwikkelen van een project. Het biedt inzicht en beleving en zorgt ervoor dat u exact weet waar u aan toe bent. Een 3D huis tekenen moet dan ook perfect worden uitgevoerd. We lopen nu een aantal van onze speerpunten door bij het ontwerpen van een 3D huis. 

Input en voorstel  

Binnen onze aanpak bij het ontwerpen van een 3D huis starten we altijd met de juiste input. De aangeleverde documenten worden doorgenomen en er wordt besproken wat uw wensen zijn. Zo kunnen we exact uw wensen vaststellen en daarmee tot een perfect eindresultaat komen. Op basis van uw wensen maken we een voorstel op maat en spreken we dit samen door.

Het eerste ontwerp  

Tijdens de volgende stap gaan we aan de slag met het eerste ontwerp. Op basis van de aangeleverde documenten en de door u gegeven input maken we een eerste ontwerp. Hiermee krijgt u een goede indruk van het te ontwikkelen project.

Feedback en overleg  

Het eerste ontwerp lopen we graag samen met u door. Op basis van uw eerste input is het ontwerp gemaakt en hierop kan u feedback geven. Op die manier kunnen we het ontwerp indien nodig verder optimaliseren. We gaan aan de slag om deze feedback te verwerken indien nodig.

Oplevering  

Zodra de feedback is verwerkt leveren we het eindproduct op. Dit doen we in diverse formats zodat het ontwerp uiteraard door u goed te bekijken is voor de perfecte beleving. Daarnaast is het mogelijk om deze online en in een brochure te publiceren indien gewenst.

Interesse in een 3D huis ontwerp?  

We vertellen er u graag alles over. Neem contact op met onze specialisten, we nemen uw wensen graag met u door en komen bij u terug met een passend voorstel op maat.

Andere artikelen